top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıİstanbul Basket

İstanbul Basket 15. Basketbol Kampı ile Yeni Sezona Hazırlanıyor


İstanbul Basket olarak 2005 yılından bu yana Kemerburgaz Göktürk’te başarılı ve duyarlı sporcular yetiştirmenin ve spor ile iç içe bir nesille bir arada olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle basketbol dalında takım ruhunu öğrenerek ve hissederek, sporun kendilerine kattığı bireysel ve fiziksel gelişim özelliklerini en iyi şekilde kullanan tüm sporcu çocuklarımızla 2018 yılında da spor yolculuğumuz tüm hızıyla devam ediyor.

2017-2018 sezonunda Doğa Bilim Okulları ile birlikte yaptığımız Basketbol Spor Programı kapsamında bu yıl çalışmalarımıza yeni sezon basketbol kamplarımızı da dahil ediyoruz. Çocuklarımızın yarıyıl tatilinde dinlenirken sporla içiçe olarak hem öğrenip, hem de eğlenecekleri kaliteli bir kamp ortamında bir arada olmaları için gereken tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve İstanbul Basket Bolu Kampı için sizleri bekliyoruz.

İstanbul Basket için Basketbol Kamplarının Önemi

İstanbul Basket olarak sporla ilgili düzenlediğimiz tüm kamp etkinliklerimizde farklı yaş gruplarına * yönelik planlanan seviye antrenmanları hazırlıyoruz. Özellikle şehir dışı kamp süreçlerinde sporcularımızın ailelerinden bağımsız olarak katıldıkları bu ortamda bireysel yaşamayı ama takım ruhu ile çalışmayı, kuralları öğrenerek birlikte uymayı, zaman yönetimi yapmayı, yeme içme alışkanlıklarını düzenlemeyi ve farkındalıklarını geliştirmeyi hedefliyoruz. Sağlıklı kafanın sağlıklı bir vücutta olduğunu biliyor ve bunu öğretmek için en doğru yöntemleri belirliyoruz.

* 2008 ve daha küçük doğumlu sporcularımızın yanlarında velileri de basketbol kampına katılmaktadır.

İstanbul Basket Bolu Kampında Neler Olacak?

  • Basketbol antrenmanlarında teknik ve pratik sporcu yeteneklerinin ve özelliklerinin geliştirilmesi için yaş seviyelerine göre planlanmış sportif çalışmalar,

  • Basketbola destek olma amaçlı güç ve hız kazandıracak spor aktiviteleri, (Jiu Jitsu, yoga, fitness, yüzme)

  • Bolu ili basketbol takımları ile hazırlık maçları organizasyonu

  • Baba-oğul basketbol maçları organizasyonu

  • Koordinasyon ve kas gelişimi için özel çalışma programları

Çocuklarımızın yarı yıl tatil döneminde güvenli ve kaliteli bir ortamda, bilgi ve becerilerinin gelişimini sağlayacak değerli eğitmenler eşliğinde spor yapmalarını istiyoruz. İstanbul Basket Bolu Kampı için sizleri ve küçük sporcularımızı bekliyoruz.

Detaylı bilgi için 0 532 391 94 56 Nevzat Özdemir


79 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page